my Friends

click2 laaaa

Sunday, December 22, 2013

First two weeks in December 2013

Assalam,

Lama tak menjemah kat sini. Ok, dua minggu punya cerita.

Last two weeks,Hussein teman mak abahnya pergi big bad wolf. Pagi2 before kul 8,dah sampai kt miecc,tepi mines tu. Boleh jadi gila dalam tu weyh. Rasa suma nak beli. Huhuhu. Pastu kan,yang geramnya,buku2 yg de music tu kat luar. Dah beli macam2 kat dalam tu, kat luar tahan nafsu je la. Tu pon sempat jugak capai dua buku Hussein. Nyesal cket la. Nak amek banyak2, bajet x cukup. Hukhukhuk..ni lah hasilnya



Pastu esoknya kami bertiga pergi kenduri plak. Kenduri kawan dapat time muda2 dulu. Hahaha. Tapi, tak dapat nak amek gambar sangat. Makan pon xleh nak enjoy sebab Mr little boss cranky. Huhuhu. Sadis je. Dapat snap pengantin dari jauh je..alaa,gambonyer kat camera hubby. Hurmmm, nanti la transfer..

Weekend sudah plak, I balik kampung. Yahoo! Lama tak balik bermanja2 dengan mak abah. Ngeeee. Balik until wedding member skolah. Tapi dapat dok Jap je jugak sebab budak tecik cranky. Rasanya kan I tau la nape die cranky Kat dua2 wedding. Mesti sebab kurang pengudaraan..huhuhu. sebab bila masuk kete je,terus lena sedap elok Ja..sebab masa kitorang p wedding tu, matahari tengah tegak atas kepala. Balik wedding,g jenjalan feringghi. First time Hussein touch air laut. Nanges! Hahaha!




Punya la bising mintak Abah dia dukung balik. Ngeee. Balik dari feringghi,naik feri. First time jugak Hussein naik ferry. Tapi! Dia tido dengan sedapnya! Aih,xpa la. Maybe next time bley bawak dia jenjalan atas ferry tu. Short weekend but happy gila. Dapat makan pulut durian Abah masak. Nyum nyum!

Bila la nak balik lagi? Hurmmm

posted from Bloggeroid

Friday, December 20, 2013

Takde keje lain! Hahaha



Rindu sangat ini budak kecik. Pagi ni die bangun nak Susu. Siap hulurkan baju sebab I baru sudah mandi. Nasib bangun awal,boleh la susukan dulu sampai dia tertidur balik. Hehehhe

posted from Bloggeroid

Thursday, December 12, 2013

Batman niiiiiii!

Morning all,

At the age of setahun 7 bulan,Hussein berjaya jugak buat benda alah ni..



Nampak apa yang lain? Huwaaaaa! Hussein patahkan spek mak! Sedih tau. Now pakai spek ala2 Harry potter dah. Xleh jadi ni,kne de contact lens jugak untuk standby.

Semalam lights dah off. I nampak die tengah pegang something. I thought batman dia. Rupeny spek Ku yang dah patah dua! Adoi,sabar sungguh ati ni nak oi! Rasa nak cubit2 je. Terus I tido buat tak tau. Hussein ajak main pon I buat tak lay an. Last2 die tertido sendiri.

Huwaaa,Hussein,bila Hussein pandai Baca ni, sila la ganti balik spek mak nih tau. Hahaha! Dahle semalam Awak dapat batman and superman. Lagi nak men spek mak...

Ok la, time for work. Tata

posted from Bloggeroid

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers