my Friends

click2 laaaa

Saturday, February 15, 2014

Hussein dah big boy!

Assalam,

Malam ini 15 feb 2014, dalam sejarah! Umo Hussein setahun 9bulan 3hari!


Hussein tido sendiri dalam cot dia. Dulu-dulu masa kecik, memang die tido dalam cot. Tapi, maknyer malas nak angkat kuar masuk pas bagi susu, plus macam best je tido peluk dak tecik, maka cot pakai siang ari je. Huhuhu..

Dalam minggu lepas de few days Hussein tido sendiri tapi sebelah i. Dah nyusu suma, dia takmo tido lagi, maknyer lelap dulu. Hahaha! Tengok macam dah boleh je layan diri, tu yang malam ni test tengok.

Tu pon umpan baik punya tau. Mula2 bagi tengok video baby duduk and tido dalam cot kt youtube. Siap de satu video tu, bapak die masuk skali dalam cot sebab nak tidokan anaknye. Hahaha!! Klaka siot! Sambil tengok video,sambil promote kat hussein, cakap friends suma tido dalam cot. Pastu timbul idea. Tinggg!! Masukkan Hussein dalam cot,dgn i skali masuk! Untung cot ni kukuh. Ngeeee. Pastu cari alasan nak ambil air die, untuk keluar dari cot. Hussein ok, terus maknyer tinggalkan dia dalam tu.
Dah lama cket, dah sampai time tido, tengok Hussein dah macam ngantuk, tanya dia,lights off? Hussein cakap off off, off lampu bilik, on night light, tutup tv. And my big boy pon baring sambil nyanyi2 and tertido! Tak tau la terjaga tengah malam ke tak ni. And if terjaga, tak tau la die akan nanges ke tak. Hopefully sampai pagi. Aminnn

posted from Bloggeroid

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers