my Friends

click2 laaaa

Tuesday, June 17, 2014

phone mainan?

Hi All,

last two weeks, sedey gila! tetiba je my phone cannot charge. nak cabut bateri, bateri built in. haihhhh....terbiasa dah ada phone kan, macam sewel ja takde phone. ahad, dah start takleh charge. isnin, tangan gatal gila nak tekan2 phone. boleh? hahahahaha. mengada la ko vee :p

petang isnin, adik sepupu bagi pinjam tepon. alhamdulillah, syukur! tapi tangan still gatal nak check fb, instagram bagai. phone tu boleh online biase je. hurmmmmm..selasa, anta phone g service centre. dia kata kene tunggu sebab skang banyak phone in queue. estimation, dalam seminggu lebih jugak phone kesayangan tu masuk clinic. haihhhhhh...... mengada tahap dewa, petang tu jugak pegi cari backup phone :D

phone murah2 ja, pergi cari kat directd, subang jaya. harga dia murah dari tempat lain. tapiiii, nak kene tau phone apa nak beli. pegi sana, terus beli ja. takde belek2, tanya2. orang ramai gila macam kat pasar malam. dah rasa macam dorang tengah jual phone mainan plak.hihihi. tapi, phone yg i nak tu takda, murah gila kot rm299, tapi smartphone. makanya, amek la yang mahal cket.

this weekend, mau relax2 ja. sebab i dah pokai. padan muka sendiri. :p

Tuesday, June 3, 2014

Alhamdulillah

Assalam,

Arini sebak tengok gambar ni. Even bukan pic my abah,but my abah gi through the same thing.

Keje susah payah,makan ntah kemana sampai dapat acute gastric. Orang yang tak mengalami,takkan paham apa perasaannya. Tau nak kondem ja kan.cuba bersyukur sikit ada orang sukarela nak tolong tangkap all the penyangak,penyamun dsbnya. Bayar gaji pon,ko ingat gaji tu setimpal dengan apa yang dorang lalu setiap ari?? Jangan sebab sorang dua yang makan gaji buta,abes satu batalion ko hentam. Tu mangkuk namanya. Gambar pe yang i tengah cakap kan? Gambar bawah ni..



Ok,sambung keje.lunch hour tamat

posted from Bloggeroid

Monday, June 2, 2014

Hair cut!!

Assalam!

sabtu lepas bawak Hussein pegi gunting rambut. Masuk kali ni,dah 3 kali dah. 1St time guntibg rambut,kat kedai mamak. Nanges bagai nak rak budak itu. Maknyer pon rasa nak nanges sekali. Huhuhu..tambah2 potong pendek abes. Lama gilr nak tunggu rambut panjang.

After that memang g saloon je la. First time p saloon,dia ok ja. X nanges pon. Ralit main superman and batman. Second time g,dh mrh2 a bit,refuse to gunting. Tapi pasang video ironman,die dok diam.

Sabtu lepas,3rd time. Tengah tunggu turn,elok je joget2. Datang je orang yg nak gunting rambut tu dok belakang die,terus nanges bagai nak rak. Sudahnya,abahnye peluk,maknye pegang kepala die. Seksa weyh! Sebelum gunting,time tunggu turn



Lepas gunting,tapi dah mandi,dah balik umah.



I kene trim sendiri bahagian belakang. Tapi cket je la. Pasni,nak gunting rambut,kene cari idea camne xnak bagi meronta-ronta. Ke i kene blaja trim rambut Hussein sendiri? Hurmmmm. Camno ek??

posted from Bloggeroid

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers