my Friends

click2 laaaa

Tuesday, September 6, 2016

First time breakfast kat McDonald

Assalam,
Pergh! Sebulan satu entry. Takpa la, ni more to kenangan untuk Hussein baca bila besaq nanti.

Sunday,  4 Sept 2016
Class playgroup cuti. Mengaji pon cuti. Hussein dah bangun awal, dah mandi. So, I suggested kita p breakfast kt Mcd la. Lagipun, budak kecik ni tak pernah duduk Mcd makan. Hahahaha!! Di kala umoq 4 tahun 4 bulan, baru merasa dok Mcd ye nak? :p

Us
Abaikan muka mak nyer yang kembang semangkuk tu. Hussein takleh nak senyum sebab mulut tengah penuh. Hehehehe


Beli family pax tu, dia makan hash brown dengan telur ja sikit

Lunch time, masing2 kekenyangan. Abahnye bawak Hussein p potong rambut. Tengok rambut tu, dah kembang semangkuk dah


Dah hensem! Ish, nampak sangat big boy nih. Don't grow up too fast eh


As usual, kalo dapat sweets, konpem pass kat mak nyer. Macam la mak nyer suka sangat kannnn. Kadang I buang je cos takde orang nak makan. Pembaziran betol.

Memalam I suka gomol2 Hussein. Walaupon dah besaq kan. Pastu semalam, he said "Mak nihhh, always miss Hussein" Hah???? Hampeh betoi. Lagi I geram, peluk takmo lepas.

He cakap lagi, "Makkk! Hussein dah besar la. I'm not a baby!"

Ehhhhhh..takde maknanya. You will always be my baby tau. Takleh nak lari. Hahahahaha!

Till then,

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers