my Friends

click2 laaaa

Saturday, March 7, 2009

ku tersenyum..

tersenyum sendirian ble memikirkan teman-teman ku ini.mcm2 kerenah dan perangai.kadang2 kita rs kita sangat mengenali diri kita.hakikatnya, teman rapat kita,yang slalu mengambil berat tentang kite, lebih mengenali kte yg sebenar.kite xkn pernah terlepas dari sikap berat sebelah yang tentunya menyebelahi diri kita apabila kite bercerita tentang diri sendiri. maybe sebelum ini aku salah faham tentang sorang teman yang telah pon membuat penjelasan kepada ku.tapi, selepas penjelasan dibuat, ak rasa salah fahamku itu ada asasnya.hanya temanku itu yang mengerti, dan die je la yang tau pe yang berlaku.like i said to u, jgn tipu diri sendiri. dan jangan terburu2 membuat decision dalam perkara2 yang akan melibatkan orang lain x kire la org itu, pihak kedua ke, ketiga ke mau pon yang ke empat.igt, idup ni bkn tentang diri sendiri jer. pada temanku itu, thanks kerana sudi membuat penjelasan kepadaku.tp itu x bermakna ak menyokong tindakanmu itu 100 percent.fikir2 kanlah ye.. :)

Friday, March 6, 2009

NAK BLIK UMAH...

regarding post sebelum ni, hati ak dh lega pas ak luahkan kt cni.mmg satu medium yg hebat!hehehe.ak rs, terpulang la kt that guy nak watpe asalkan ko bahagia. cume satu jer ak nk igtkan, selagi ko x ubah cara ko tuh, percentage utk relationship ko berjaya mmg tipis la.sebelum nih, mmg ak angin gler kt tht guy.ak bkn angin sbb dorg clash ke aper, ak angin sbb cter yg die story kt org berlainan setiap satu.ak rs cm kne tipu jer.tu yg ak bengang gler tuh.xleh trime la org kelentong ak.shit man!ble pk blik, ak xde related sgt pon ngn tht guy.so, suka ati ko la ye. if ko bahagia, ak dapat makan nasi minyak la kot.kot la..
ptg nih, ak akan gerak blik umah.yahooo!!!!pdhl baru jer blik umah.bley buli2 si itam tuh.hehehehe

Thursday, March 5, 2009

pening dan bengang!!!

ak dpt news yang menyakitkan ati arini.xtau cmner nk deal.tgh menyabarkan diri la nih.i hate that guy.hate him so much smpi xtau nk describe cmner.well, tahniah la berjaya menyakitkan ati aku yg x bersalah nih.pe yg die nk cube buktikan??igtla..bile kte buke pekung di dada, lama kelamaan bukan simpati yg kte akan dapat.tu akan wat org menyampah jer sbb evidence2 kejahatan ko konfem akan terbongkar.so, tunggu dan lihat je la.ak nk tgk sampai ble ko bley bertahan.ko pikir pompuan xleh idup tnp ko ke?dun worry la beb,if laki cm ko, berlambak kt luar tu.malah yang lebih baik pon ade.nsib baik sayang ak x mcm ko.ko mmg x pernah blaja dr kesilapan dulu kan.ko pikir ko sorg jer btol kan.bler ak compile kan cter2 yg ko story kat org2 yg berlainan, nape cter2 tu bercanggah ek?mn satu yg btol nih??ko nk tutup pekung ko ke?x yah la susah2, lambat laun org akan tau jugak..well, to ****, slamat berjaya ngan new life ko.ak nk tgk berapa lama ko akan bertahan dan ak hanya akan ketawa jer bile tgk kesusahan ko nanti..

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers