my Friends

click2 laaaa

Thursday, November 5, 2015

Promo November 2015

Assalam semua,

Diam tak diam dah nak sampai penghujung tahun dah. Agak-agak, tercapai tak azam yang kita buat masa Januari dulu? I dapat capai azam I, tapi dua je la dari yang banyak2 dalam list tu. hahahaha! Jadi la kan dari takde :p

Ni nak cakap pasal supplement nih. Rasanya dah nak masuk 2 tahun kot I consume Shaklee. I consume ESP, Alfalfa, Cinch Shake and Lecithin. Tapi I ni tak istiqomah, on off makannya. jadi hasilnya pon agak on off la. Cuma I boleh rasa perbezaan la kat kulit muka, less jerawat,macam soft cket.

Sekarang I nak top up plak dengan vitamin C. Kebetulan plak bulan ni Shaklee ada buat promosi, macam tau2 saja dorang ni eh? Memang tak lepaskan peluang la beli. Sebotol ni, kalo consume sebiji sehari, boleh tahan 6 bulan tau! Murah kot. Vitamin C dia dikenali sebagai Sustained Release Vita-C. Ia bersifat larut air jadi, sesiapa yang consume Vita C, better minum air secukupnya at least 2-3 litre per day.

Then, again banyak je Vitamin C kat luar sana kan. Why Shaklee?
Sebabnya:

1. Berasaskan bahan semulajadi, berdaftar dengan KKM dan disahkan Halal
2. No animal testing
3. Lebih 57 tahun dalam pasaran dunia


So, cepat2 la grab peluang nih! Beli tengah offer ni, dapat jimat banyak worr

With Love,
Lyena


posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers