my Friends

click2 laaaa

Tuesday, September 28, 2010

preparation

salam..dah lama x jenguk blog. idea ada, tapi malasnyer nak bukak lappy dan bukak blog. last2 idea tu ilang camtu jer. x senonoh kan. 1 thing lagi, sbb internet connection kat bilik tersangat la hampeh. maka, celcom, pls do something about your wireless connection ek.huhuhu
em, lately, memang topik itu sahaja yang menarik hati. ni pon nak kuar g beli mag yg baru, tapi x kuar2 lagi.ish, x sabar nih. takut abes pon ada. gila kan? mana l a mag tu nak abes secepat ini. bln oktober pon blom msuk lagi kot.hehehe
aku tak tempah lagi baju ku. kain dok jadi kain jer lagi..tengah mencari2 tempat nak tempah. dah pergi tanya satu butik, tapi x berkenan dengan cara jahitan die. tambah2 die tak nak touch up balik beads yang bakal dicabut utk proses menjahit tu.x nak la aku camtu, dahle bayarannyer tak murah. maka proses mencari berlaku lagi.. tapi aku agak geram. ku tahan2 jer kegeraman tu.. sibuk memanjang, susah btol nak dibawa berbincang. sampai skang ni, barang hantaran pon blom decide lagi. kalo dah lambat2, memang aku ikut pale sendiri jer kang.ish!blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments:

  1. Babe, kalau u di KL, i suggest u tempah baju kat this one boutique kat Pertama Kompleks (next to Sogo). She makes the perfect baju and the price are like reasonable.

    Enal Boutique.
    Kak Yatie : 019-2497050

    ReplyDelete
  2. ye ke iffa? ok, i'll contact her. yup, i'm in s'gor/kl.hehehe

    ReplyDelete
  3. cube tanye ziela..ade satu kedai unty cina kat KL..plaza amondo ntah..jahitan cantik dan murah..compared 2 zul Clasiqque kajang.harga dahla xhengat..quality wise..ermm paham2 sendirik la...

    u only pay for the name

    ReplyDelete
  4. syamil:
    de, zila de ckp aritu. tu la, nk p tp kne tgu weekend.tgu orang itu kurang sibuk.hehehe. da get ready for open house? hehehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers