my Friends

click2 laaaa

Monday, September 26, 2011

erk..audit…peningnyer…

Assalam semua!

arini turn my department kene audit. sume orang sibuk. tengah sibuk2 ni, pening bertambah2 plak. asyik nak loya jer. aduh, memang susah nak sembunyikan kalau morning sickness teruk giler. yes, i’m pregnant. alhamdulillah.. esok, genap 9minggu. bulan pertama, morning sickness teruk giler, nasi pon tak bley makan. tengok nasi pon rasa loya. adeh..ni dah bole makan, tp biase ar. still loya2. tak bley bau makanan campur2. memang tak kuar mana2, dok umah jer. nak kuar g beli barang pon tak larat. dah lama giler tak tengok wayang. nak g shopping mall pon x bley sbb bau makanan menusuk kalbu. kang dok uwek2 sepanjang jalan plak. huhuhu

tu cter morning sickness yang memang datang menyerang setiap masa. ni nak citer pasal kawan2 plak. mintak maaf banyak2 pada member2 yang baru kawen, yang jemput pergi open house. bukan den takmo g, tapi condition den ni tak mengizinkan. maaf ya..

next entry, kiter cter camner leh tau positive ek. hehe. syukur, Alhamdulillah…

2 comments:

  1. kwn2 i pn ramai yg moning sickness...tp i pulak lain, selera makan makin menjadi2....blm lagi rsa nk muntah ke apa...hehe

    ReplyDelete
  2. hehe.. i pon start lambat tau. ujung bulan pertama, baru de simptom. ni pon asek still pening lalat jer..

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers