my Friends

click2 laaaa

Wednesday, September 28, 2011

get well soon sayang~

assalam semua.

arini kul 4.45 pagi da tersedar. awal giler tu bagi aku. tersedar sebab si shirou cirit. semalam ok jer, aktif giler. tengok cket jer die cirit, so ingat ok. then setengah jam lepas tu, die cirit lagi. aik? betol2 sakit anak mami nih. then die muntah plak. abes kuar sume makanan yang dia makan. tiga kali die muntah. sampai last2 kuar air jer. tengok die camtu, cepat2 aku bagi die minum madu. tengok die cam dah lembik jer. tengok muke dia, mata die, macam mintak belas kasihan. cian anak mami, rasa nak cuti jer arini. tapi cuti mami dah abes. huhuhu. dah bagi minum madu, ok cket. cume tadi last die cirit untuk kali ketiga. pastu die baring tido. pas sejam, bagi die minum madu lagi. air die pon letak madu jugak. tengahari kang, nak balik. susah ati pikir. harap2 shirou akan ok. huhu. nak g vet, tapi vet bukk pukul 12.00 pm jer. pastu aku plak de taklimat kul 3. x kire, balik kang tengok die x sihat, aku rush trus jer g vet. dahle kad vet dorang tertinggal kaat rumah husband. haih…. huhuhu. shirou, get well cepat tau! mami risau nih…

2 comments:

  1. etty: alhamdulillah..vee balik tengahari semalam, die dah tak muntah2 or cirit dah. cume consistent bagi madu jer la sbb die kurang mkn. arini, tengok dah aktif balik. alhamdulillah.. die tertelan insect kot..

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers