my Friends

click2 laaaa

Wednesday, September 28, 2011

get well soon sayang~

assalam semua.

arini kul 4.45 pagi da tersedar. awal giler tu bagi aku. tersedar sebab si shirou cirit. semalam ok jer, aktif giler. tengok cket jer die cirit, so ingat ok. then setengah jam lepas tu, die cirit lagi. aik? betol2 sakit anak mami nih. then die muntah plak. abes kuar sume makanan yang dia makan. tiga kali die muntah. sampai last2 kuar air jer. tengok die camtu, cepat2 aku bagi die minum madu. tengok die cam dah lembik jer. tengok muke dia, mata die, macam mintak belas kasihan. cian anak mami, rasa nak cuti jer arini. tapi cuti mami dah abes. huhuhu. dah bagi minum madu, ok cket. cume tadi last die cirit untuk kali ketiga. pastu die baring tido. pas sejam, bagi die minum madu lagi. air die pon letak madu jugak. tengahari kang, nak balik. susah ati pikir. harap2 shirou akan ok. huhu. nak g vet, tapi vet bukk pukul 12.00 pm jer. pastu aku plak de taklimat kul 3. x kire, balik kang tengok die x sihat, aku rush trus jer g vet. dahle kad vet dorang tertinggal kaat rumah husband. haih…. huhuhu. shirou, get well cepat tau! mami risau nih…

Tuesday, September 27, 2011

Testing 2nd time



Bloggeroid x bg I posted pic.so,have to find another solution.hrp2 berjaya la



Posted via Blogaway

Monday, September 26, 2011

erk..audit…peningnyer…

Assalam semua!

arini turn my department kene audit. sume orang sibuk. tengah sibuk2 ni, pening bertambah2 plak. asyik nak loya jer. aduh, memang susah nak sembunyikan kalau morning sickness teruk giler. yes, i’m pregnant. alhamdulillah.. esok, genap 9minggu. bulan pertama, morning sickness teruk giler, nasi pon tak bley makan. tengok nasi pon rasa loya. adeh..ni dah bole makan, tp biase ar. still loya2. tak bley bau makanan campur2. memang tak kuar mana2, dok umah jer. nak kuar g beli barang pon tak larat. dah lama giler tak tengok wayang. nak g shopping mall pon x bley sbb bau makanan menusuk kalbu. kang dok uwek2 sepanjang jalan plak. huhuhu

tu cter morning sickness yang memang datang menyerang setiap masa. ni nak citer pasal kawan2 plak. mintak maaf banyak2 pada member2 yang baru kawen, yang jemput pergi open house. bukan den takmo g, tapi condition den ni tak mengizinkan. maaf ya..

next entry, kiter cter camner leh tau positive ek. hehe. syukur, Alhamdulillah…

Thursday, September 22, 2011

Testing

Since apps I pakai b4 ni crash pastu byk spyware,so try tukar plak.hihi

posted from Bloggeroid

Thursday, September 15, 2011

sick..

Assalam peeps..

dah lama tinggalkan blog nih. sibuk memanjang. sampai tak bukak lappy pon. tambah plak tengah sakit. susah nak makan, kurang selera. arini plak, tambah ngan pening lagi.. huhuhu Sad

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers