my Friends

click2 laaaa

Thursday, December 12, 2013

Batman niiiiiii!

Morning all,

At the age of setahun 7 bulan,Hussein berjaya jugak buat benda alah ni..



Nampak apa yang lain? Huwaaaaa! Hussein patahkan spek mak! Sedih tau. Now pakai spek ala2 Harry potter dah. Xleh jadi ni,kne de contact lens jugak untuk standby.

Semalam lights dah off. I nampak die tengah pegang something. I thought batman dia. Rupeny spek Ku yang dah patah dua! Adoi,sabar sungguh ati ni nak oi! Rasa nak cubit2 je. Terus I tido buat tak tau. Hussein ajak main pon I buat tak lay an. Last2 die tertido sendiri.

Huwaaa,Hussein,bila Hussein pandai Baca ni, sila la ganti balik spek mak nih tau. Hahaha! Dahle semalam Awak dapat batman and superman. Lagi nak men spek mak...

Ok la, time for work. Tata

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. Replies
    1. Fifi,memang tengah sabar banyak2 la ni. Saje je nak suh mak die shopping! Hehehe

      Delete
  2. Spek I and my husband memang kami letak jauh dari tempat Faris boleh capai. Kalau x, hmmm nangis la nak beli2 spek baru. Sabar ye.

    Anyway, nak exchange link boleh sebab Ayu tukar URL ni from bnsyg-stories.blogspot.com to ayuni-stories.blogspot.com
    Let me know nanti eh?

    Thank you

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la. Lesson learnt the hard way. Now,nak tido letak balik dlm box dia. Ooo,u dah tukar link ek. Boleh2,Boleh exchange. Nnt I update I punya list ek

      Delete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers