my Friends

click2 laaaa

Tuesday, January 21, 2014

Say cheese!

Assalam,

Hussein jalan2 cari makan kat alamanda. Pergi cold storage, ini yang die berkenan.


Hahaha!! Mesti sebab gambo mickey tu.

Pastu g makan, I order mihun tomyam. Untuk Hussein, I order American fried rice sbb itu je yg x pedas. Boleh tak waiter tu ingat both dishes I punya???? Huhuhuhu. Sadis disitu ya.. pastu kan, paksa Hussein amek gambo ngan mak dia. Hihihi






Tengok tu, sampai kene pegang tangan dia sebab nak suh dok diam! ngeee


Lighting buat Hussein nampak macam patung gtew. Padahal x edit pon sebab malas. Hahahaha!

Thank you abah bawak Hussein and mak jalan2! Muahhh!!

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Nama anak kita sama lak ada Syed...hehe...
    salam perkenalan...done follow u :)

    http://permatahusna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ala tomeiii..lama tak menjengah sini...hehehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers