my Friends

click2 laaaa

Friday, January 17, 2014

Till we meet again..

Assalam,

Today is the last day for one of my colleague. We just go makan2 kat rakuzen to celebrate her..ye la,not easy nak kuar dari comfort zone tau.

I rasa orang kat rakuzen tu pelik tengok kitorang. Mula2 punya la happy gelak2 x ingat dunia. Pastu tetibe masing2 nanges plak. Sampai bengkak2 mata. Alkmaklum la,time sharing, sume memory terbayang balik depan mata kan..

To her, all the best di tempat baru. Bak kata Margareth, kami suma akan kangen sama kamu. All the time we spend together even sekejap tapi macam dah lama je kenal. Minggu2 akan datang, mesti rasa pelik tak nampak kete merah u too. Aish, I can feel tears coming already..
Anyway, sempat jugak la bergambar kenangan sebelum balik. Abaikan la muke masing2 yang serabai tu ye.Sebab slalu in office ja kan, nak amek gambo pon macam xde mood gtew









P/S: jgn lupe jemput kitorang time u kawen tau. Tau! Hehehe

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers