my Friends

click2 laaaa

Monday, June 2, 2014

Hair cut!!

Assalam!

sabtu lepas bawak Hussein pegi gunting rambut. Masuk kali ni,dah 3 kali dah. 1St time guntibg rambut,kat kedai mamak. Nanges bagai nak rak budak itu. Maknyer pon rasa nak nanges sekali. Huhuhu..tambah2 potong pendek abes. Lama gilr nak tunggu rambut panjang.

After that memang g saloon je la. First time p saloon,dia ok ja. X nanges pon. Ralit main superman and batman. Second time g,dh mrh2 a bit,refuse to gunting. Tapi pasang video ironman,die dok diam.

Sabtu lepas,3rd time. Tengah tunggu turn,elok je joget2. Datang je orang yg nak gunting rambut tu dok belakang die,terus nanges bagai nak rak. Sudahnya,abahnye peluk,maknye pegang kepala die. Seksa weyh! Sebelum gunting,time tunggu turn



Lepas gunting,tapi dah mandi,dah balik umah.



I kene trim sendiri bahagian belakang. Tapi cket je la. Pasni,nak gunting rambut,kene cari idea camne xnak bagi meronta-ronta. Ke i kene blaja trim rambut Hussein sendiri? Hurmmmm. Camno ek??

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. hahaha dah makin hensem...
    perempuan senang, takyah gunting rambut. sabtu tu terpaksa gak potong rambut aisya tang depan, kalau tak masuk2 mata. habis rata tak cantik sangat... dah tu meronta2 padahal sikit je. kalau bawak salon trus, jerit satu kedai kot

    ReplyDelete
  2. Syima, memang jerit satu kedai dengar. Pitamm! I rasa nak lari sembunyi bawah meja je. Huhuhu..aah ek,kalo pompuan bley simpan panjang,men trim cket2 je. Best jugak eh :p

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers