my Friends

click2 laaaa

Tuesday, June 17, 2014

phone mainan?

Hi All,

last two weeks, sedey gila! tetiba je my phone cannot charge. nak cabut bateri, bateri built in. haihhhh....terbiasa dah ada phone kan, macam sewel ja takde phone. ahad, dah start takleh charge. isnin, tangan gatal gila nak tekan2 phone. boleh? hahahahaha. mengada la ko vee :p

petang isnin, adik sepupu bagi pinjam tepon. alhamdulillah, syukur! tapi tangan still gatal nak check fb, instagram bagai. phone tu boleh online biase je. hurmmmmm..selasa, anta phone g service centre. dia kata kene tunggu sebab skang banyak phone in queue. estimation, dalam seminggu lebih jugak phone kesayangan tu masuk clinic. haihhhhhh...... mengada tahap dewa, petang tu jugak pegi cari backup phone :D

phone murah2 ja, pergi cari kat directd, subang jaya. harga dia murah dari tempat lain. tapiiii, nak kene tau phone apa nak beli. pegi sana, terus beli ja. takde belek2, tanya2. orang ramai gila macam kat pasar malam. dah rasa macam dorang tengah jual phone mainan plak.hihihi. tapi, phone yg i nak tu takda, murah gila kot rm299, tapi smartphone. makanya, amek la yang mahal cket.

this weekend, mau relax2 ja. sebab i dah pokai. padan muka sendiri. :p

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers