my Friends

click2 laaaa

Tuesday, January 21, 2014

Say cheese!

Assalam,

Hussein jalan2 cari makan kat alamanda. Pergi cold storage, ini yang die berkenan.


Hahaha!! Mesti sebab gambo mickey tu.

Pastu g makan, I order mihun tomyam. Untuk Hussein, I order American fried rice sbb itu je yg x pedas. Boleh tak waiter tu ingat both dishes I punya???? Huhuhuhu. Sadis disitu ya.. pastu kan, paksa Hussein amek gambo ngan mak dia. Hihihi






Tengok tu, sampai kene pegang tangan dia sebab nak suh dok diam! ngeee


Lighting buat Hussein nampak macam patung gtew. Padahal x edit pon sebab malas. Hahahaha!

Thank you abah bawak Hussein and mak jalan2! Muahhh!!

posted from Bloggeroid

Monday, January 20, 2014

Throwback!

Hahaha!!










Ntah camne bley tersepit camni. I gelakkan dulu before tolong sebab kelakar sangat!! Ala,bukan death threat pon kan. Hehehe. Tu la,kreatif lagi, panjat sana sini. Kan dah stuck. Hahaha

posted from Bloggeroid

Friday, January 17, 2014

Till we meet again..

Assalam,

Today is the last day for one of my colleague. We just go makan2 kat rakuzen to celebrate her..ye la,not easy nak kuar dari comfort zone tau.

I rasa orang kat rakuzen tu pelik tengok kitorang. Mula2 punya la happy gelak2 x ingat dunia. Pastu tetibe masing2 nanges plak. Sampai bengkak2 mata. Alkmaklum la,time sharing, sume memory terbayang balik depan mata kan..

To her, all the best di tempat baru. Bak kata Margareth, kami suma akan kangen sama kamu. All the time we spend together even sekejap tapi macam dah lama je kenal. Minggu2 akan datang, mesti rasa pelik tak nampak kete merah u too. Aish, I can feel tears coming already..
Anyway, sempat jugak la bergambar kenangan sebelum balik. Abaikan la muke masing2 yang serabai tu ye.Sebab slalu in office ja kan, nak amek gambo pon macam xde mood gtew









P/S: jgn lupe jemput kitorang time u kawen tau. Tau! Hehehe

posted from Bloggeroid

Thursday, January 16, 2014

New year's eve

Assalam!

Selamat tahun baru! Lambat btol I wish ek. Kira belated la kan. Hehehe.

New year's eve aritu I and family in law pergi tgk fireworks kt klcc. Stay 1night Kt nearby hotel. Tak turun pon,tengok dari bilik je.

Lama gak la fireworks tu, dlm 7min. Hussein first time tengok fireworks. So,die mcm takut cket..tengok dari hall, die berani, tengok btol2 depan tingkap, die xmo. Maybe sebab bunyi kuat sangat kot. Pastu gaya fireworks tu turun pon macam ke arah kitorang..hehehe


Hussein kt sofa


fireworks cantek


Multi tasking! Hahaha

posted from Bloggeroid

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers