my Friends

click2 laaaa

Wednesday, February 18, 2015

Main masak masak

Assalam,

Hussein tak pernah pergi indoor playground yang kene bayar tu. All this while,memang pergi playground biase or kt mcd or dekat hotel.

So, on 7th February 2015, first time la dia pergi yang kene bayar punya. Kecik je tempatnya,kt giant Kelana Jaya. Bayar pon untuk sejam ja. Facility dia tak banyak,tapi masih cantik and baru la. Hussein suka btol la dok kat sand pit sampai takmo keluar.


teropong ape tu?


Sibuk nak basuh tangan. Rupanya ada kitchen yang tak berapa nak kitchen sangat


"Hussein masak rice and egg"




Main slide few rounds je pastu sibuk masak. Oh anak,Mak belikan kang kitchen olok2 tu. Mau? Hahahaha. Overall,he enjoy la main kat sana even sekejap. Pastu tak ramai orang, so takde la rasa crowded sangat.

Till then,

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers