my Friends

click2 laaaa

Tuesday, May 26, 2015

Avengers at Midvalley!

Assalam,

Sabtu 18th April 2015, bawak Hussein pergi tengok favourite dia,Avengers! Dah janji dari weekend sebelumnya lagi. Tapi masa tu Abah dia tak berapa sihat,jadi terpaksa lepak kat rumah aje.

Sampai je kt Centre Court tu,ada orang malu. Tengokla macam mana gaya dia amek gambar..

Ape kes senyum camtuh? Tak tengok camera plak tuh

Hulk strong!



Dah kurang malu. hehehehe
Kitorang sampai dalam pukul 11.00pagi. Orang memang dah start ramai dah. Berdiri lama gak la kat situ sebab nak gambar cantik tanpa ada photo bomb. Tapi hubby cakap muka I dah macam ibu kucing nak telan orang. I dah memang tak sihat. Telan panadol, gagah jugak sebab dah promise dengan Hussein. Pastu dah tunggu lama, sedap2 mau bertenggek ambil gambar. Memang menyirap la. Bergilir la ambil gambar. Semua nak gambar dia cantik kan?

Beratur nak cuba Iron Man 3D simulation
Sabar betul budak kecik ni beratur. Tak merungut langsung. Dekat sejam gak la beratur baru dapat try simulation ni. Tapi sayang, Hussein too cute, tak cukup inch. Sensor tak dapat detect dia. Salah sorang promoter selit belakang Hussein bila dia tak nampak dan dia la tolong gerakkan. Yang bagusnya, dia ikut ja apa Hussein buat. Hussein pon perasan la konon2 dia yg dok gerak. Hahahaha!!



Hulk kalah!

Thor Hammer yg berat amat oi!

Abah dia banyak tolong main games. both games kt atas kat station yg sama, tak payah beratur panjang. Agaknya sebab simple je kan, main pon cepat ja habes. Kat station ni dapat total 2 chop. Kena complete kan 4 chop, pastu dapat pilih hand fan yang dorang sediakan.
Lagi satu station ada game tembak2 untuk Captain America dan arcade game untuk Iron Man. Yang tu takde gambar sebab I yang bawak Hussein pergi main. Station yg ini, sejam jugak beratur. Then, dapat la pilih hand fan. Hussein haruslah pilih Ironman.
Both my boys happy siot. Well, I'm happy too!
Till then,
 

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers