my Friends

click2 laaaa

Sunday, February 14, 2010

Bouquet & Valentine

entry utk 14 feb.even ak x sambut pon, ak bley jer nk tulis psl ni kan?it's true muslims xpatut sambut V day.tp ak slalu tertanya2, bknkah yg penting itu nawaitu?ak x pandai sgt pon bab agama ni,sbb tu ak ertny..bknkah nawaitu yg penting?kalo de muslim yg rs die nk terlebih romantik pd ari Vday,slh kah?bkn pe, slalunyer bunga2 yg cantik, tempat2 yg romantik sume de promotion menjelang Vday.jadi kalo di just amek kesemptn atas promotion tu utk adiahkan sumthing pd yg tersayang,salahkah? bg aku, mmg agak wasted la bli bunga cos konfem akan layu gak kan..tp ak x nafikan,ak akan berbunga riang kalo ak dpt jambangan bunga.tmbh2 kalo yg suprise.last ak dpt suprise pon 3 thn lepas.then, no more..bli sndri jer.huhu.tp kan kalo de kawan2 kt luar sn yg ckp die x suke kalo dpt bunga, tipu besar,okeh!deep down inside, mst de gak rs happy even sedikit. thn ni ak fokus kt CNY jer.ak lupe yg Vday jatuh pd ari yg sm..till ak g tapau pizza td, ak tgk de sorg awek tu dpt bunga.bru aku teringat Vday just around da corner. hm, tu jer la kot nk cter psl munge n Vday.cter kt tv pon dh nak abes.mt ak pon dh mkin kecik.nantok sudah..gnite! lots of lurveee!!!

ps:to all chinese out there, happy CNY!!! n to others, happy hols!!!!


No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers