my Friends

click2 laaaa

Wednesday, February 3, 2010

keretaku...yuki..

semlm keretaku wat hal lagi.dh 2 hari, ekzos die dok goyang2..mkin lm, mkin kuat plak bunyinyer.minyak aku pon laju jer jln.ati aku sgt x sedap.tgh ak dok risau2 tu, de jugak org yg cube nk wat lawak yg agak x klakar ngn aku.hm..menguji keimanan btol!
so, semlm dgn gigihnyer ak g workshop sorg2, check pe yg x kene.mekanik tu kate..ekzos patah la dik..hayyo!!!cemana plak leh patah kan?hm...maka, terpaksa la tukar.nk wat lawak lagi, kedai tu ckp die xde spare part.muke ak dh tmbh monyok dh time tu.agaknyer tokei kedai tu kesian tgk muke ak yg monyok tu, die pon usaha jugak g cr spare part.seb baek jupe, n dh selamat tukar pon.hm..time2 cmni, mmg ingatan aku kuat kt abah aku.sbb aku slalu kne bebel ngn abah, x reti nk jaga kete.ak pon xtau nk jaga cmner lgi.bukannyer ak bwk ganas2 ker, g lumba2 ker.bknnyer ak xnk slalu g workshop tuh, tp ak tkut kne tipu.ye la, die tgk ppn g sorg2 kan.nk harap kawan2, sume cbuk.kwn yg slalu ngn aku pon cume putih, a'asan,stokin.tu jer la yg aku jupe tiap2 ari.kwn yg sorg tu, nun jauh.maka, kene la aku survive sndri.pk2, nk jer aku blik dok ngn abah.abah, abah nk kan along dok sana?kan2x..pe yg aku dh melalut ni.ak nk ckp psl kete.sejak pki kete ni, mmg agak byk gak la abes utk si yuki nih.yuki tu kete aku.maklum la, beli 2nd hand, tu yg asek kne tukar sana cni.tp ak syg yuki walaupon asek nk pow aku jer.sbb yuki dh byk tlg aku.kt luar sn, rmi lagi yg ke jalan kaki, ulang alik naik bas.maka, aku bersyukur walaupon aku asek kne ulang alik g workshop sbb yuki.thanks ek yuki..

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers