my Friends

click2 laaaa

Wednesday, January 23, 2013

akibat terlebih excited

Salam..

terlebih excited pi beli baju for hussein. dah lama nak belikan overall sebenarnya. kebetulan poney tengah buat sale, pergi la terjah. inilah hasilnyaa

konon nak pakaikan Hussein time pi jalan jalan nanti. tapi bila i check wash care die, rupenyer kene DRY CLEAN! huhuhuhu. sadisss. maka tak dapek la nak bagi Hussein pakai weekend nih. hukhukhuk.. :(

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. aLoLo. cian hussein xLeh pkai bj br. tp actuaLLy sian kt mommy sbnrnye.. sbb mommy yg excited kan?? hussein steady jek. hehehehe

    ReplyDelete
  2. me pon nak carikan orked overall..rasa macam comey kan kalau dak tecik pakai..hehehe..naper tak leh pakai?

    ReplyDelete
  3. orked violet: tu laaaa.hussein steady je, mak die yang sedeyy.sebab mak die yang excited terlebey. hahahaha

    cik neyna: tu la, dah terbayang dah konpem makin hensem dak tecik ni. hahaha! sebab nak cuci, kene anta dry clean. i dah nk p berjalan2 esok, tak sempat la nak p dobi..huhu

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers