my Friends

click2 laaaa

Tuesday, June 18, 2013

Hussein terkedek kedek.hiks hiks

Assalam,lama x hapdet ek. Busy tak tentu arah ar sekarang ni. Bukan i yabg busy,aman yang busy. Tapi effect kat i jugak. Huhuhu

Hussein dikala umur setahun sebulan++, dah boleh berjalan! Jalan terkedek2. Kelakar i tengok. Jatuh pon dah pandai balance camne nak jatuh. Then bangun jalan semula. I siap bawak die turun bawah main kat playground sebab nak suh die jalan atas rumput. Pastu nampak daun kering die kutip,nampak wrapper makanan pon sibuk nak kutip. Pitam! Hahhaha. Rasanya hussein lambat cket jalan sebab asek dok jalan dalam playpen or crib je. So,atas lantai kurang confidence kot. Sebelum ni di umur setahun die dah jalan tapi bila jatuh dia tak reti nak bangun sendiri. Now,asek la berjalan satu umah. Untung jugak rumah kitorang tak banyak perabot. Luas la cket kawasan untuk die berjalan.hehehehe


Lepas tu,now dah pandai salam orang. Cakap je salam,nanti die hulur tangan n cium. Alhandulillah. Turun sendiri dari katil pon dah pandai. Lama kitorang ajar,dok jugak buat aksi superman die. Finally now,dah tak payah risau sangat dah. Tengok.je die turun katil,kot2 die salah bajet. Ye la,baru belajar kan.ngeeeee


Tu expression sibuk tengok barney. Pantang nampak laptop i,tunjuk suh bukak. Jangan tak tau,die siap tau nak tekan power button tuh! Huhuhu. Joget je keje die bila tgk barney nih. Yang die suke sekarang,barney ABC's animal. Dengan i sekali dah hafal. Hahahaha

Pastu kan,hussein dah pandai marah orang! Siap denga buat muke marah lagi. Kelakar sangat. Kalo marah,die pukulnye orang tu sambil buat muka. Usually kalo die buat camtu,kitorang tanya kenapa marah? Pastu die tarik la muncung 14! Hahahahahha


Ok la,kang panjang sangat,tak boleh nak publish plak pakai bloggeroid nih. Later peeps!

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. comel pandai marah orang. umar kalau marah jerit jeeee...ikut peel mak dia yg suka jerit gamaknya. hahahaha

    ReplyDelete
  2. babe! boleh x nk tanya sesuatu yg x berkaitan ngan entry! hehehe.mcm mana u update pakai bloggerdroid,tapi pic tu duk tgh2 eh? heee.kalau i update.pic jd ke tepi.hehehe.


    btw,hussein sgt comels! lama x dtg sini.

    ReplyDelete
  3. etty: hahahaha!i kurang jerit.memang tangan je laju. sebab tu kot :p

    cik puan rara: i pakai bloggerroid la, bukan bloggerdroid. yg u pakai tu mmg susah cket nak adjust. pastu asek hang je. sila lah donlod bloggerroid ya.heheheh

    mooniqueen: mekaseh! hehehehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers