my Friends

click2 laaaa

Tuesday, June 11, 2013

Lambat!!!

Assalam,

Baru sudah lunch. Alhamdulillah,kenyang pluc mata makin la kecik.hahahaha
Pagi ni rushing amat ke opis. Sebabnya bangun lambat! Henpon hang dikerjakan anakku. Hang kat kul 5am plak tu. Tengok kul 5, awal lagi,bley la nak tido lagi. Rupanya sudah pukul 7! Arghhhhh! Adakah ini tandanya kene survey phone baru? Hahahahah! Takmo la phone baru. Nak tab or surface. Senang cket Hussein nak tengok Barney.hehehehe
Sume budak comel ini punya pasal,buat mak die berangan macam2.


Ehhhh,abah die inter frame plakkk. Ni masa kat fridays. Hussein makan fish fries. Fries no salt. Fish tu,rasanya batter die de garam,no wonder la ini budak makan abes. Cisss! Esoknye kat umah i bagi die bubur nasi,salmon,sayur n cheese. Dah rupe macam baked rice plak.hahaha. tapi die telan licin.

Cuma ada satu problem sekarang ni. Ini budak takmo minum susu. I takde tukar botol or puting pon. Susah btol nak suh minum susu. Sekarang ni die minum 1oz je bila i pegi keje. Tapi kalo direct feed,ok je. Sampai taknak lepas plak tu. Camne nak buat ek?? Risau plak. Kalau sebab taknak my milk dah,nape direct feeding die ok je. Alaaaa,camne nak sampai dua tahun camni nakk. Alaaaaa... :'(

Salam kenal pada new follower. Nanti i online kat lappy, i'll follow balik ya. Kat henpon ni,leceh nau. Hehehehehe

P/s: semalam buat kedua kalinya Hussein sebut light! Suruh sebut.lagi,die buat dunno je. aduhai anak,suke btol acah mak kamu ni.huhuhu


Big boss makan. Amboi kaki tuuuuuu

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. Hai.. Salam perkenalan :)

    Comel baby boy awak..


    Jemputlah ke blog http://mybabylane.blogspot.com untuk baju kanak-kanak jenama Gymboree! :) Stock baru sampai dari US minggu ini.

    Jangan risau, original :)

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers