my Friends

click2 laaaa

Wednesday, June 26, 2013

Tersasul ye

Assalam semua,

Morninggg! Pagi ni bergigih i susukan hussein dari kul 6am. Pastu kul 6.45 i kuar bilik nak ambil towel,masuk semula tengok ini budak sudah bangun duduk sambil sengih2! Aaaaaaaa,orang bagi susu sebab nak suh tido balik.huhuhu


Miss ini budak so much! Semalam die panggil i MAK! Hussein sangat kedekut nak panggil mak tau. Asyik dok panggil abah je. So,semalam i excited la cakap kat dia,hussein panggil mak? Meh mak kiss meh! Tau apa dia buat??
Dan dan tu la die panggil ABbah! Huhuhu. Tersasul la konon tu. Sadis sungguh!


Buat la apa pon,still rindu gila ini budak. Bapak die takde malam semalam. Arini your abah balik,okeyyyy sayangggg

Ok,tata

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers