my Friends

click2 laaaa

Monday, July 8, 2013

Hussein mengigau

Assalam,

Semalam hussein bangun nangis2 marah. Around 2am. Entah kenapa. He bangun terus duduk nangis2. I peluk pon tak nak still marah2. Abah die dukung pon,die tak nak. Last2 abah die hembus ape ntah kat telinga die,baru die diam. Baru nak i peluk..

Pastu sibuk tunjuk pintu bilik nak kuar. Biar btol nak oi, kul 2am ni. Takkan nak ajak bergurau senda time ni. Huhuhu. Abah die layankan la die round kejap,jalan g bilik Siti die then balik bilik. Basuh kaki muka sume,i bagi nenen. Jap je tido balik dah. Entah ape la yang die ngigau agaknye nangis sampai macam tu. Poor my baby boy..


posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. hehe banyak sgt kot main waktu siang, tu yg sampai mengigau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nana,mungkin jugak. tapi i rs sebab kitorang sampai umah mertua dh mlm. i x cuci muka kaki tgn die suma..

      Delete
  2. anak aty pon pernah..bangun2 tengah malam melalak macam hape..mate tutup2 pastu tunjuk2..takut gak..huhu..aty kejutkan die kuat2 suh bangun supaye die betul2 sedar...biler nampak die mamai2 macam sedar tu..baru die berenti nanges...pelik kan...mimpi ngeri kot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aty,ye ke? Nasib baik takde tunjuk memana. mimpi x best kot smpi sdih cenggitu ha..

      Delete
  3. eh sama mcm princess lah.skrg ni bangun kejap.nangis2.pelik.tp tepuk ok balik.rasanya sbb banyak main masa siang lah kak.gelak2 banyak sgt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rara,selalu ke? Hurm,ye la kot kan. banyak sangat bersukaria ms siang kot. xde ape la kot kan. skali tu je. pastu xde dh nanges2..

      Delete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers