my Friends

click2 laaaa

Tuesday, July 2, 2013

Medela ku sayang

Assalam,

Lama tak pakai medela ni. Dok usung avent je sejak dua menjak ni. sampai aman tanya mana pi medela ni. Ade je,mls nak usung sbb befat cket compare ngan manual punye kan.

Lagipon avent cepat, kejap je dah penuh. Tapi penatnyer,alahai takyah kate. Medela ni,i relax je. Siap bley tulis entry! Hahahaha. Oh,i missed u medela :p


Now,dah kurang gigih mengepam. Sebab anakku reject botol! Cakap susu je,terus die geleng kepala. Tapi kalo cik b,tak nak plak die lepas. Huhuhu. Sadis sungguh!

posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. huaaa...! rindunye nak ngepam..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wawa,apa lagi,next project ar! hehehehe.syukur masih de rezeki i even tak banyak pon bila skali pam

      Delete
  2. rara pun rindu nk pam.sempat 4bulan je =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai,sabar ye. takpe,doa2 rezeki next baby nnt boleh sampai 2thn ya.aminnn

      Delete
  3. Replies
    1. Ciknaa,avent manual tu senang. sebab manual kan,pam je sukati,x ikut tempo. tu yg laju kuar. tapi amat penat ye.tambah2 time tgh stress,lg penat rs. medela plak,lmbt cket tp sbb letrik kan,x penat ar. tapi dua2 pn sng nak letdown reflek tu. hehehe

      Delete
  4. kite sebenarnya rindu nang mengepam nih. Huuuu,

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers