my Friends

click2 laaaa

Friday, September 20, 2013

Sedeynyaaa!

Assalam,

Arini tak dapat tidak,kene jugak up entry. Sebab kes ni..
http://www.hmetro.com.my/articles/2013092002002120130920020021//Article

Sedih gila weyh! Bayangkan die pergi amek anak dia,ingat anak dia tido. Rupanya dah meninggal! Allahuakbar! Kalo I kat tempat parents tu,xtau nak react macam mana. Gila dah agaknya..

Pusat asuhan tu pon,baby dah muntah darah,boleh pulak tak inform parents. Susah ke nak sms? Kot la dah kedekut nak call kan,sms je la. Sangat tak boleh terima..dah amek jaga anak orang,jaga la bebetol. Dah diamanahkan tu. Bukannya orang tu suruh jaga free. Agak2 tak reti,jangan keje taska or nursery. Aniaya orang sampai macam tu rupa..

Pada parents tu,takziah diucapkan. Moga anda tabah..

Notakaki: berderau darah baca news ni. Bersyukur sangat Mak yang jaga Hussein..

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. tu yg rara pelik.takkan anak tu dh muntah darah ko boleh bia.ko x call mak bapak.dan kepala dh terkulai ko leh diam.haih kalau aku ntah lah.mintak Allah lindungi anak kita ye.Amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rara,kannnnn. Ke baby tu Kene kijam dek budak Len? Mana tau tgh ramai2 camtu. Sebab tu x call parents,takut kantoi. Mana boleh tetibe muntah darah camtu je.. tu la,mohon Allah lindungi anak2 kite. Especially kawan2 yg terpaksa anta anak ke nurseri. Aminnn

      Delete
    2. Rara,kannnnn. Ke baby tu Kene kijam dek budak Len? Mana tau tgh ramai2 camtu. Sebab tu x call parents,takut kantoi. Mana boleh tetibe muntah darah camtu je.. tu la,mohon Allah lindungi anak2 kite. Especially kawan2 yg terpaksa anta anak ke nurseri. Aminnn

      Delete
  2. baru meroyan pasal benda yg sama kat fb.takde hati perut kan dorang ni?!
    ya allah...takleh byg perasaan si ibu...
    dahla anak dah pegi, ms anak pegi pun takde sape teman kat sisi...
    sedih betul rasanya...
    2 jam lepas meninggal baru si ayah tau.tu pun sbb anak xbergerak2..
    astaghfirullah...sedih!kenapa la anak dah muntah darah pun dia ingat takde apa2.gila ke ape??

    *sorry.emo sikit.huhu*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Missy amalina,I pon emo masa Baca. Sangat tak bertanggungjawab!Huhuhu

      Delete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers