my Friends

click2 laaaa

Wednesday, September 25, 2013

Jam 6.30am

Assalam,

Pagi ni Hussein bangun pukul 6.30am! Awalnye dak tecik ni bangun..


Tak perasan lagi tu I amek gambar. Sibuk nak panjat naik katil balik


Ehhh,tak jadi plak ye. Ke tengah adjust position nak panjat?


Ade kilat! Hahahaha,I on flash Kat camera. Baru Hussein perasan yang die dah kantoi! Hahahaha


Dan dan tu la sengih tayang gigi,nak Kate wawa yusuf. Hikhikhik

Ni la hasilnya bila I stress. Tengok gambo dak tecik ni sambil sengih sorang2. Serious,keje agak banyak skang ni. So,memang penat siot. Dengan ramainye orang nak cari pasal. Rasa macam deal ngan budak tadika pon ade jugak. Tapi cuba juga balik on time sebab nak spend quality time ngan budak tecik. So, kene siapkan secepat yang boleh. Ok, nak sambung pam plak. Tata

posted from Bloggeroid

2 comments:

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers