my Friends

click2 laaaa

Thursday, October 10, 2013

Setahun 5 bulan

Assalam,

Sunyi btol belog ku ini ek! Huhuhu. Tengah mengepam,update la cket. Pasal Hussein je pon.hehehe
Dah nak masuk setahun 5bulan dah budak ni. Kejap je rasa. Alaaa, nanti Mesti rindu nak gomol2 budak tecit ni.


Mentayang gigi! Hehehe


Posing nak nyanyi lagu Negaraku eh?


Ehhhhh,nak mam camera pulak?

Sekarang ni dah pandai buat2 muke. Muke marah,muke tak puas ati,sume ade. Tapi bab cakap baru reti abah,out,up, and ayyeee.Bukan air ye, tapi ayyeee. Gemalai jek bunyik. Hahaha

Pastu suke betol senyum sikit2. Bajet senyum ala model ke nak oi? Tido plak nak pakai stokin je,takmo dah pakai selimut. Kalo sedar ade selimut,boleh plak pegi kick2 selimut die sambil bunyi tak puas ati. Adoi!

Hurmmm,ok la. Nak share vid kat sini, tak sure gune bloggerroid ni leh ke tak. Nanti la try ek. Hehe. Tata!


Ops,shirou nak interframe jugekkk!
posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. Bila anak dah mula membesar, mg rindu sgt ngn zmn dia tecik2.

    ReplyDelete
  2. Hussin dah 1 thn 5 bulan ye...beza gan Qi hanya 3 bulan jek hehhehe so sebaya...best tgk gaya hussien sekarang...makin bijak dia

    ReplyDelete
  3. Yatie,kannn.cepat je rasa. Sigh..
    Atie, Aminnnn. Doa Tuh! Hehehehe
    Umi Qi,laaa,beza 3 bulan je ek. Dekat2 la. Qi dah pandai cakap dah? Hussein ni dok main bahasa isyarat je...

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers