my Friends

click2 laaaa

Friday, October 25, 2013

Jalan2 umah orang eh blog orang

Assalam,
Dah lama I tak blogwalking. Arini,tibe2 menyempatkan diri be. Best weyh! Sejak kt opis baru ni,memang time kat opis,khusyuk je ngadap keje. Tapi arini atas sebab2 tertentu,kurang khusyuk. Maka p la bw umah kengkawan. Padahal umah sendiri ni dah bersawang bagai. Ngeeeeee

Pastu kan kalo kat umah,nak bw Kat tepon,susah nau. Nak on lappy. Lappy zaman tok kadok tu,after on,setengah jam pastu baru boleh bukak browser. Punya la lama tunggu die update la,tgh running la. Pe yang tengah running,entahla. Then,adaptor plak buat Hal. Takmo charging. Kejap charge,kejap x. Sedey tau! Huhuhu. Ni yang nak nyanyi bila aku kaya,hari hari hari raya! Bley bli lappy baru. Haih,kene berangan dulu ni.

Satu sebab lagi jarang dah kt blog sebab dok gila balik main game kat fb tu. Pet saga la,candy crush la, farm heroes la,papa pear la. Pe lagi ntah,sampai tak ingat. Haihhh. Teringat zaman memuda dulu. Hihihi..


Ehhhhh,nak jugak tu tempek gambo Hussein. Boleh tak ini budak buat henbeg mak dia macam beanbag? I tau la bunyik henbeg ngan beanbag tu agak2 nak sama,tapi x sama kot. Sukati dia je. Hukhukhuk. Sampai ati ko nak. Ganti Kat mak henbeg baru! Tettttt! Taktik di situ :D

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Eh. Mak ni tak paham. Hussein nak bean bag la mak. Tak nampak ke taktik kat situ? Hihi.

    ReplyDelete
  2. Yatie,alaaaaa sebelum bean bag,bagi la mak dapat henbeg baru dulu. Ahahaha

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers