my Friends

click2 laaaa

Monday, October 28, 2013

Pukul 7am

Assalam,
Semalam Hussein pegi besday party cousin die. Comel je deconye tapi I xde snap gambo plak sebab dok kejar so tecik ni. Pantang tinggal,de je la. Pulak tu yang datang,mostly dah besar cket dari die. Die nak join main,tapi orang asek terlanggar die. Mule la nak buat muke tak puas ati tu. Hahahaha

Yang I de gambo pon bile Hussein masuk bawah meja. Nape ntah. Suke btol! Sebab tengok barney banyak sangat ke? Imagination tinggi bebeno! :P


Dua tiga kali jugak la die masuk bawah meja ni. Pastu capai pinggan plak buat main. Adoi,pitam mak die nih! Pecah pinggan orang,jenuh nanti mak kene ganti tau! Huhuhu

Balik dari party,tido umah Siti die. Bising taknak tido. Punya la susah nak ajak tido. Padahal time tu gelak pon macam x gelak je. Abah die yang ketiduran dulu. Cis! Tido lambat,Mesti ar bangun lambat kan..


Rupenye takk! Pukul 7 dah celik mata sengih2. Arghhh! Tergoda I tau!terus snap gambo


Tengok ar,malu la konon orang amek gambo. Padahal dalam ati suke kan? Kan? Ngeeee


Sengih bukan main ye! Geget kang baru tau! Oh,rindu sudah ini budak. Haihhh

Tadi tengok kat group,ashraff sanding dengan sakinah. Remuk redam baca. Kesian dayana. Tak reti langsung jaga ati bini 1st tu. Tak suke! Tak suke!
posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. alalala..comel..pagi2 dah kasi senyuman yg menggoda ye kat mak... =)

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers