my Friends

click2 laaaa

Monday, November 18, 2013

Melting oi!

Assalam,
Arini asek la dok tengok wallpaper. Sebab baru tukar gambo baru.


Comel tak? To me,comel gile joey. Melting! Comeinye gigi dia! Hahahaha,mereng sekejap.

Budak comei ni dah pandai sebut golll! Tapi,kitorang tak tengok bola pon Kat umah. Bapa sedara la,bila baca suratkhabar,tunjuk bahagian sports,ckp gol. Tu yang laju je die ikut tu. Pastu selalu dah sebut there. Tanya je,mana? There! Abah memang lancar. Mak jugak yang takmo disebutnye. Kalo Hussein baca blog ni bile Hussein dah besar, ni mak nak bagitau. Tau x mahalnye awal nak sebut mak?

Susu skang memang direct je. Jangankan tunjuk botol susu,I tunjuk gambar botol susu je,dah geleng kepala refuse. Camne ek? Adoi,risau gak nih pikir nih. Hurmm..bab makan,ok la. Nak pump susu pon jadi agak malas sbb tau die x nak minum. Pump sbb nak bagi ada susu je nih. Haishh

Weekend aritu,pergi German deli imbiss. Banyak weyh Hussein makan. Jangan memain,Hussein makan chicken loaf sedappp


Ni masa food blom sampai. Pas dah makan,bawak die main kat mcd sebelah tu. Mengekek die gelak. Suke la tuh. Dahle mak die ni tempted nak blikan slide tu. Ku tahan2 je nih. Hurmmm

Ok la,tata

posted from Bloggeroid

12 comments:

  1. so cute lah hussein.
    gigit gg tu kang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha,mommy cha ni! Geget pipi je,gigi takleh.hahaha

      Delete
  2. hehehehe demok lah hussein nanti.hehe

    ReplyDelete
  3. bestnya anak nak makan...airis susah betul nk mkn...nak df je...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rara,makan je berselera tapi dok selim melim jugak. Ntah kenapa.. takpe la,janji cukup zat.Hehe..achiek anis, airis x ngendeng ke time orang Mkn? Nak buat camne,airis rasa Susu mama lagi sedan! Hehehe

      Delete
  4. OMG gigi rabbit dia habis2 mcm mummy..
    comel hokey!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wawa,means mummy dia pon omel2 la kan? Hihihi

      Delete
  5. Replies
    1. Thanks kak mimy! Abg kawasan pon ensem jugak! Hehe

      Delete
  6. bestnya u still bf dia...
    aisya selagi tak tdo selagi tu..makan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezeki I syima..ni pon dah x semeriah dulu Dh..

      Delete
  7. macam comel jer..hihihi!!
    jemputla ke blog saya
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers