my Friends

click2 laaaa

Wednesday, December 30, 2015

Plan Plan Plan!

Assalam semua,

Masih bekerja? Sama la kita, high five! Hahaha! Gigih bekerja sampai esok.

Saja nak share apa yang I jumpa arini.
2015 Year In Review Printable

sumber: skiptomylou

Menarik bukan? I nak print nanti, nak tulis untuk Hussein. Nak suruh empunya badan, nak pegang pensel pon tak berapa betol lagi. I baru berjinak2 dengan planner. Sebelum ni, list down pasal kerja je. Sekarang konon2 nak organize sikit la. Rupanya ramai member luar sana baik hati share printables pasal organizing nih.

Lepas tu, ada satu post nih, Author dia list down kan organizing hacks. Macam2 cara la nak organize bagi cantik, sedap mata memandang. Ada jugak yang I berkenan di hati. Nak kena buat bajet lagi nih. Hurmm

27 Organizing Hacks - it's almost the new year (Happy 2016!), and it's the perfect time to reevaluate how things are stored and organized. Here are 27 amazing tips and tricks to start off a clutter-free new year!


Nak baca lebih lanjut, baik pegi tengok sendiri. Ni link dia.

Till then,

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers