my Friends

click2 laaaa

Wednesday, July 21, 2010

hari audit dalaman...

salam semua. arini aku berjanji dengan diri aku, nak menulis kat blog ni sekurang-kurangnya sekali seminggu. nak tulis ari2, takut tercapai anganku plak.hehehe. arini de audit dalaman kt opis aku. actually, dua ari sebenarnya, arini ngn sok. tapi, aku blom kene soal pape lagi walaupon dorg dh dtg cni tadi. xtau la kalau sok kne soal jawab kan...
aku dah lama nak cakap pasal bunga, tapi x tertaip plak. kalaulah everytime aku terpikir tu, terus convert dalam bentuk entry, alangkah mudahnya. memang pemalas la ko nih Lyena Vee.hehehe. dalam bilik aku de 2 jambangan bunga, dan 2 kuntum bunga ros. yang jambangan bunga tu, satu bunga idup yang dah layu, aku keringkan, dan satu lagi bunga plastik yang memang kekal cantik dan harus dibersihkan selalu. jambangan bunga idup tu memang cantik ms die mekar, harum jer. tp buruk dan busuk biler dah layu dan selalunyer tong sampah la destinasi terakhirnya.
jambangan bunga plastik tu memang cantik dipandang, xde bau pape, tapi die kekal cantik jer. mmg betul2 plastik kan? kuntuman ros yang de, de 2. satu besar, satu kecik. tapi aku rasa, die sama jer cm bunger plastik tu,hanya cantik di luaran, tapi dalaman..ntahla. kalo kehidupan cinta korang, mana satu korang nak pilih? yang berbau wangi tapi utk seketika, tapi yang plastik kekal cantik setiap masa tapi tiada harumnya. mana satu ya? hm...

1 comment:

  1. aku tak suka plastik...hmmm, wangi untuk seketika lebih baik kerana kita akan sentiasa menghargai saat tu... ;p

    ko update blog skali seminggu pun dah ok dah, aku pun buat camtu gak...hehe.

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers