my Friends

click2 laaaa

Thursday, November 17, 2011

Pesanan Ma

Assalam semua!

Baru pas sarap nasi goreng ngan telur mata. tapi tak abes lagi, ada lagi separuh. Alhamdulillah, tekak boleh terima food arini. tapi kene rajin p kuar beli la sebab tekak ni cepat rasa bosan dengan makanan dari tempat yang sama ja. pagi tadi, terjatuh terduduk. sebabnyer cubaan nak halang smokey dari terlepas dari bilik. laju jer die menyusup keluar. nasib baik i takde pape. cume perut terasa sengal sikit. tapi kejap jer. skang ni, sengal tu pon dah ilang. alhamdulillah..

semalam ma call. borak2. ma tanya, perut dah nampak ka? erm, tak nampak sangat, nampak macam muncit ja. sebab memang before ni i badan besar, so, tu yang tak perasan kot. hehe. pastu ma bising la cakap jangan dok pakai baju tshirt ketat2, nampak perut dok bulat ja. haha!! nak buat camna, dah baju tu kecik. kene salahkan baju tu la nape die kecik. hikhikhik. i bagi alasan kat my mum yang baju maternity mahal. memang btol kot! hehehe. ma kate, takpe beli jer. bole simpan,nanti boleh pakai lagi. ala, bape kali sangat la nak ngandung kan? hm…tapi kan, tapi kan, dalam diam2 i dah ado maternity jeans n 1 t shirt. yup! just one. i rasa, i nak start tengok2 nursing blouse kot. boley pakai lagi pas pregnant kan? tapi… i dah terbekenan dress kat POPLOOK! camno nih?? motip nak shopping lagi? tapi, insyaAllah, sabtu ni i ngan hubby akan ke satu tempat sempena ini ----->

2nd Maternity & Children Expo

18-20 November 2011

MIDVALLEY CONVENTION CENTER

jom ramai2 ke sana ek! Big Grin

p/s: kat opis sekarang ni tengah berkumandang lagu-lagu selamat pengantin baru khas untuk opismate yang akan berkahwin hujung minggu neyh. hehehe

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers