my Friends

click2 laaaa

Wednesday, November 16, 2011

good news!

Assalam semua!

semalam vee dapat good news. 1 of my blogger friend  dah pregnant! happy giler masa i dapat email dia. memang dah rasa nak terlompat-lompat dah, tapi xleh la lompat. kang baby pon nak lompat jugak. hikhikhik. memang i sengih lebar jer depan pc. syukur alhamdulillah..i harap dia jaga diri die leklok. jangan buat keje berat ya dear Happy

pastu sebelah petang plak, tibe2 dapat call dari kawan lama. cakap nak jumpa. memang kitorang ni dalam satu organisasi, tapi jarang sangat jumpa. tapi i slalu la check fb dia. sebab dia suka sangat berjalan. hikhikhik. rupe2nyer die bawak adiah utk i! fuyyo! tetiba jer. die kate merangkap adiah kawen i la. suka2x. dapat adiah, sape yang tak suka kan? i dapat neklace, chopstick n fridge magnet from china. ni yang rasa nak melaram nih. ngehngehngeh Winking pape pon, tq ya! terharu sungguh ko ingat aku weyh. aku doakan aku cepat dapat walimah ko. heheheBig Grin

bagi i plak, arini, dah cukup 14 weeks baby ada dalam my tummy. perasaan? nebes ade, excited ade, sume ade. alhamdulillah, morning sickness dah kurang. cuma i still muntah pagi2 and tak bley bau orang masak. kalo bau jer orang goreng ikan ke, goreng ayam ke, terus otak i cakap bau tu busuk.huhuhu. kadang2 i macam lupa i pregnant. agaknyer sebab blom rasa baby gerak2 kot. tapi masa last checkup aritu, baby i aktif btol gerak2. i rasa i dah kene start buat list barang baby. dah tak boleh bertangguh dah. sebab nak kena beli cket2. bli sekaligus, mau botak kepala hubby. hikhikhik Big Grin

bab makan plak, dah de selera makan cket. cuma i sangat tak lalu makan makanan yang dekat cafe opis nih. agaknyer sebab tekak dah biase sangat kot dengan tempat tu. pastu kan, kalo i tertengok jer gambar makanan yang nampak sedap, mula la teringin. macam sebelum ni, ternampak food kat sakae sushi. rupa dia macam tako tako yang slalu jual kat jusco tu. terus asyik teringat jer. hadoila… n i really miss my mom’s cooking. dah lama tak makan masakan ma. hm.. Thinking

p/s: patut arini wordless wednesday kan, tapi arini la tibe2 up entry. hehe

2 comments:

  1. ala vee, buat org nangis jeee...terharu.....

    ReplyDelete
  2. etty: seriously, i'm so happy tau. namo nanges2, kene happy2.hehehe :)

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers