my Friends

click2 laaaa

Saturday, November 19, 2011

selamat pagi cinta!

Assalam semua!

pagi ni matahari bersinar dengan garangnyer! garangnyer? apa punya bahasa la i pakai ni. marah cikgu bahasa melayu i dlu. i tengah tunggu baju siap cuci, so abeskan masa depan lappy jap. hubby dok syiok tido lagi. biarlah die. semalam die tido lambat, men game punyer pasal. hehe. i? pukul 11 malam dah tido! hahaha!! gila awal kan? Open-mouthed smile

i dah ada list untuk barang baby yang nak dibeli. nanti i tepek kat sini ya sebabnya list tu tertinggal kat opis. i ada yg hardcopy ja. nak taip balik, macam gigih plak kan. tapi i alter ja list tu dari list2 yang ado kat internet ni. cuma i tengah confuse nak beli mana yang mana satu dulu. pastu arini kan nak g mid tu kan? tengah pikir nak beli terus ke, nak tengok2 ja? hm…kalo beli, kat mana plak i nak letak. bilik ni dah makin takde space dah. bila la i nak dapat kunci umah. pikir pasal umah memang boleh buat darah i mendidih. nak aje i hentam lawyer tak guna yang lembab tu. sabar2x.. pagi2 tak elok marah2 kan?

ok la, perut dah berkeroncong nih. skang ni memang cepat gila lapar. baru makan ja, dah lapar lagi. double chin pon dah ada balik. tu tandanya i makin gemuk! hahaha!! tata! selamat bersarapan! Smile

3 comments:

  1. ira g mid ari tuh...tapi da lambat, tak puas rasa ;(

    ReplyDelete
  2. Hi saye mommy cha @ tasha. And also will be mommy-to-be soon…insyallah!
    Meh la join blog mommy cha eh…kita share any tips, story-mory and ape2 saje…
    http://sharemyloves.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. ira: i pon g petang, dalam kul 2 camtu. bersesak ngan orang. banyak booth i skip. hehe

    tasha: yeay, bakal mummy jugak ya! :)

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers