my Friends

click2 laaaa

Thursday, March 21, 2013

Asek asek lambat jeeeeee

Assalam kawan2,

Semalam before nak gerak,dalam kete i bau something. Rupenye Hussein poo2. Tukar dlm kete,maka lmbat la gerak. Bila lambat gerak, memang sangkut jem gegila la. Bukan i,tp hubby sbb die yg p anta Hussein. Hehehe.

Arini plak,before kuar bilik,Hussein muntah susu. Dah lama kot tak muntah susu. Atas baju i hokkay!! Kene tudung la banyaknye. So,kene la tukar tudung lain. Naseb baik mak ni banyak shawl nak. Kalo tak,satu keje plak nak iron lagi. Pastuuuuuu, tak abes lagi. Dah sampai living hall,semerbak bau. Erkkk,poo2 plakkkkk. Adeiiii,sungguh la menguji kesabaran. Arini kuar lagi lambat dari semalam. Huhuhu

Kesimpulannya,bila ada anak takleh nak jangka. Always ade je suprise die. Maka,redha and enjoy saje la. Hahahaha

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. tulah kdg mommy yg dh ada anak ni dtg keje lambat kita tak boleh nak expect kan. dpt bos yg faham okla. dpt bos tak faham tu susah

    ReplyDelete
  2. kannn? naseb baek bos i macam ok. setakat ni, kalo pasal anak, tak pernah la kene marah lagi.ngeee

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers