my Friends

click2 laaaa

Sunday, March 24, 2013

merapu tengah malam

Assalam semua,

Apa la i buat memalam nih tak tido lagi. Ni semua gara-gara flower boy next door la ni. I tengok online je. best siot, comel! Cuma i takde masa sangat so, lambat la i tengok. seminggu dapat tengok 2-3 episod je kot. Tu pon tunggu weekend. I tengok pon sebab park shin hye berlakon. comel ooo dia. hihihi

hurmm, Hussein tengah tido dalam crib. Tapi i letak after die tido. Makin hari, makin bijak pandai budak sorang nih. Makin buat i sayang kat dia. hehehe. And memang weekend I manjakan die lebih. Berkepit memanjang. Almaklum la ari keje, jumpa sekejap2 je kan. So, bila i rasa nak marah sebab die cranky, I cepat2 ingatkan diri, Hussein nak manja2 pon weekend je. Kesian kan both of us. Rasa bersalah gile kot. hukhukhuk...And bila nak keluar weekend, I akan tengok timetable Hussein. No more tibe2 gedik nak keluar, terus keluar. If die tak cukup tido, need some sleep, belom makan, and dah nak dekat maghrib, memang susah la i mau keluar. Sebabnya, die mesti nak makan n akan tido awal malam tu.  Pastu kalau dah set nak keluar, I tak suka nak lengah2 kan masa. Tengah mood Hussein cantik, baik je, senang nak keluar. If lambat2, die dah nak cranky, dah gosok2 mata, time tu memang mood dah kelaut. Dengan i sekali malas. Ye la, nanti I jugak yang nak kene layan kan kalo die ngamuk2.

minggu depan birthday I. Hubby ajak g dinner. Hussein, tinggal ngan mother in law jap. Again, i pikir nanti camne Hussein nak tido. Die nak tido, nak ngempeng. Macam kesian je tinggalkan dia. Nanti, time dinner tu mesti la asyik teringatkan die. ha, camno? parah tak i? huhuhuhu. So, i suggest lunch BUT hubby got something else plak dah. haishhh. dahle mood i tengah swing ni, rasa nak marah je. Istigfar banyak2 je nih. Susah2 sangat tak yah p memana la kan? Dok je umah, layan Hussein. Lagipon nanti nak p expo baby kt mid tuh. Ha, yang tuh memang kene p. Ada something i mau cari. Tapi kan, tapi kan, tapi kannnnnnn best jugak kalo mak i boleh datang kan? lama tak makan mak masak. ermmmm



No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers