my Friends

click2 laaaa

Wednesday, March 6, 2013

Hussein suka durian!

Assalam semua,

Amboi title. Actually bukan suka sangat pon,baru rasa je kot. Mak dia adalah hover ya. Hahahaha! Now dah takde masa sangat nak up entry. Weekdays memang ingat bantal je. Weekend plak de je plannye. Pengsannn
Mark hussein's milestone. Ahad lepas i bagi Hussein rasa durian! Nyummy! Die nak okeh! Mak die adalah sangat happy sebab mak dia ni antu durian. So pasni i nak beli durian,nak snap pic die rasa durian tu. Aritu over excited,lupa mau snap. I bagi rasa2 je sebab nak tengok die boleh makan ke tak. Ngeeee


Die tak perasan i snap pic dia. Sibuk ngan stokin dia tu. Baru perasan kot dia pakai stokin.


Ehhhhhh. dah nampak dah orang tengah snap. Mana taknyer,dengan flash bagai kan.hahahahaha


Senyuman sebelum he datang rampas my pinky phone nih. Ngeee

Kejap je dah nak 1year dah. Hurmm. Rasanye nak celebrate kecik2 among family je kot. Sebabnya i mau simpan bajet nak beli carseat yg bley pakai until toddler tu and stroller baru untuk hussein. Yang Hussein tengah pakai skang ni,pinjam abang sepupu dia punya. Ok la,gtg. Tak tau la bila boleh up next entry plak. Blogwalking pn kt phone je. Tu yg kadang2 je tinggal komen tu. Sebab macam terkejar2. Hikhikhik

posted from Bloggeroid

1 comment:

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers