my Friends

click2 laaaa

Wednesday, March 20, 2013

Come back entry!

Assalam kawan2,

Ingat i lagi x? Ingat Hussein lagi? Smokey? Shiro?

Tempat baru ni, i super busy la. Banyak keje. Bukan i nak complaint ke ape, tapi memang banyak. Beza sgt dengan tempat lama. Pastu attitude pon lain. Nak kate i menyesal tinggalkan tempat lama,memang tak langsung la. At least now i tak semak kepala layan orang tak btol. Sebab tak berapa nak ada masa,tu yg entry pon jarang ada.

Now,i tengah excited nak tunggu baby expo kt mid 2 minggu lagi. Tengah berbelah bahagi nak beli carseat or stroller. Hurmm. Tapi memang akan beli both,cuma lambat and cepat la kan.

Hussein dah 10months. Gigi dah de 4. Yg kelina n keenam,i dah nampak dah cket. Patut la weekend lepas die cranky je, gusi bengkak la kot. Sebab dua gigi nak tumbuh serentak. Syukur tak demam. Sebab kalau demam, die jadi amat la manja nak berkepit je dengan i. Again,i tak complaint pon. I suke Hussein manja2 dengan i,nak berkepit dengan i. Sebab kalo ari keje 12 jam i x jupe die. Pastu balik umah,main2 kejap dah bedtime. Now pon tido sebelah i. I nak peluk. I tau bad habit,tapi entahla. Kadang2 je i letak dalam crib. Tu pon tangan i sebelah dok dlm crib. Hahahahaha

Pastu kan Hussein tak boleh jalan lagi. Setakat panjat2, lepas sebelah tangan tu expert la. I bengang jugak orang dok tanya bila nak jalan. Ei,biarla he takes his own time. Uolls kisah apa?? As long as anak i sihat. Seriously,rasa nak sembur je time kene tanya camtu. Kalo sekali sekala,boleh la. Ni macam dok mengeluh plak anak i takleh jalan lagi,tu over hokayyyy. Huh! Teremo plak pepagi nih.

Ok,mau p makan oat buah. I masak untuk Hussein,sekali untuk i sekali. Mak dia pon nak healthy jugak kan? Hehehe. Abahnyer xmo join sebab i letak kurma dlm oat. My hubby x suka kurma. Too bad! :p


posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. etty: agak bad habit la. sbb supposedly i train dia tdo asing. kang sampai umo bertahun2 nak tido berkepit lagi. huhuhu

    ReplyDelete
  2. i suka co-sleep. tp dah wean off kang, tido bilik sendiri. kot iyeee...ahahahhah

    ReplyDelete
  3. etty: hahahaha! i pon suka co-sleep. best woo bau masam dorang tuh. tapi yang i dok tengok keliling, anak dah 4-5 tahun pon takmo tido katil sendiri lagi tau sebab dah biasa tido berkepit. huhuhuhu

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers