my Friends

click2 laaaa

Monday, April 1, 2013

Birthday treat

Assalam,

Semalam adalah birthday i yang ke 29. Tua dah kan? Hehe. Alhamdulillah syukur Allah masih panjangkan usia i. Allah pinjamkan husband yang responsible,anak yang baik dan anak2 bulus yang sihat walafiat.

Malam sabtu tu,i keluar dating with husband. Sejak Hussein ada,memang amat jarang la kuar dating berdua. Nama je dating berdua,mata dok tengok jam dok pikir Hussein buat apa. Hehehe. Kitorang pegi makan buffet kat shogun. Die siap ade korean counter. So,dapat la i melantak kimchi soup and sashimi banyak2. Hahahaha


Itu adalah 3rd round ya. Hahaha! Sampai sendat seluar jeans ku yang dah memang ketat tu. Should have wear skirt, boleh makan lebih lagi. Ngeeee

Dah puas melantak,jalan2 la kejap. Lama tak jalan cuci2 mata. Lama dah tak keluar lepak2 kt mall sbnrnye. Sebab sejak ade anak,pegi tempat pon kene pikir is it sesuai bawak budak. If not,then bye2.

Sampai umah, Hussein dah tido. Dah basuh kaki semua, nak turun bawah amrk die. Hubby said ada adiah! Ehhhhh?? Bila masa plak sempat die p beli adiah? Alhamdulillah,rezeki Allah bagi. I dapat ape yg i nak. Apa dia? Erm,ade la. Tersenyum lebar hokkay :p

Turun bawah,tengok Hussein tido. Geram je tengok. Hehehe. MIL kate die dah makan,dah susu dah. Tapi baru je tdo. I angkat masuk bilik,sedar mamai2. Apalagi,mau lepas geram cari susu la tu. Nak jugak tu. Anak mak,nak buat camna. Mak rela je. Ngeeee

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. Eee muda lagi belum 3 series...heheh..
    happy bday Vee

    ReplyDelete
  2. happy birthday u!
    takpe, age is just a number...hihi

    ReplyDelete
  3. Happy birthday vee. Ala u tua setahun je dr i.hihihi....

    ReplyDelete
  4. Cheyan,hampir2 dah tu. hahahaha. thanks ek :)

    Nana: kannn. im still the same. hehe. thanks!

    Vee: laaa,u beza setahun je ek? I ingat banyak tahun.hikhikhik. thanks darl!

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers