my Friends

click2 laaaa

Monday, April 29, 2013

1234 walk and walk and walk

Assalam,
Tenggelam timbul btol i ni kan? Hahahaha. Ampunn! Ni gara2 sibuk dok main candy crush la ni. Addicted btol la benda alah tu. Huhuhu

Now,Hussein dah 11months plus. Kejap je mau setahun dah. Now stranger anxiety die dah kurang. Still ada tapi kurang la. I boleh la tinggal2 jap dalam crib tu sambil panggil2 nama die. If not,i kuar bilik je,melalak satu umah bley dengar.hiks

Semalam dok sibuk blaja tatih. Sebelum ni i ajar,asek nak lompat je. Now,dah tak lompat sangat,nak jalan plak. Pas dah praktis dekat sejam kot sampai i plak yang sakit pinggang,boleh tak die nak jalan sendiri??? Tercabut jantung i tau. Die pegang dekat grill pastu pusing trus nak nak jalan je. Jalan la 2-3 langkah pastu berdebuk! Nasib i sempat tangkap. Huhuhu. Excited btol ini budak tecik.


Sempat posing lentok tu.hahaha! Siang penat tatih,malam kene tido dalam crib pon tak bising. Penat la tu,exercise banyak. Selalu tido,nak mak dia kepit je :p tapi before tido tu,tangan nak jugak cari toy die yang satu nih. Berkenan btol die ngan toy nih.


Oh,rindu ini budak. Cepat la kul 5.30. :D

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. tak lama lagi la tuh dia nk berjalan...hihi

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers