my Friends

click2 laaaa

Tuesday, May 7, 2013

Hussein ku sayang

Assalam,

Tak tau nak mula dari mana. Dah lama sangat tinggal blog ni. Semalam i keje even selangor declare public holiday. Sebab state yg declare,bukan federal so it's an option la untuk bos2 nak follow ke tak.

Sabtu lepas family in law attend nikah kat masjid besi. Seronok Hussein merangkak dalam masjid tu. Tak merengek langsung padahal muka dah ngantuk. Relatives dukung2 die pon,die relax je.hehehe



Lagi seminggu,Hussein will be one year. Now,dia dah berjalan tatih 2-3 langkah pastu berdebuk! Mana tak nyer, main nak lari je. Bajet dah pandai. Pastu sibuk la nak pi naik tangga. Naik selangkah selangkah tu. Alahai,budak ini. Tak reti takut. I yang seram sejuk jaga belakang dia takut tergolek. Huhuhu

Bab makan plak,memang selera yang amat. Dah makan pon,tengok orang makan dok sibuk ngendeng. Sebab dah almost 1year,i lenient cket la. Bileh bagi roti,cereal sket2. Tu pon yg xde gula n salt ye. Disebabkan die suke ngendeng2 orang makan,i sangat la takut bila orang dok suap2 die makan. Sebab i still try n error apa yg die alah. For the time being,i tengok eczema die naik bila panas sangat,pastu peluh tak hingat. But still,i kene berjaga2 jugak kan bab fod nih. Kang tibe2 badan die naik rash, free2 je kene maki ngan i kang. I tak maki Hussein tapi i maki orang yang bagi. Sebab Hussein tau mintak je,tak berapa reti nak pikir lagi kannnn.

Ok la,bat henpon dah nak abes. My car charger rosak plak tu. Kene cari lain nih. Tapi ntab bila. Cant remember bile last time i p jalan2 tawaf mall cuci mata. Really, penuh btol schedule i. Haihhhh

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers