my Friends

click2 laaaa

Tuesday, May 14, 2013

Adiah besday Hussein

Assalam,

Last weekend,i ada pegi baby expo kt midvalley tu. Masuk dengan Aman ja,Hussein tinggal luar dgn MIL. Ramai sangat orang,sesak. Germs plak tu. So,Hussein jalan2 la ngan siti dia kat luar.

I memang jalan cepat2 sebab dah tau nak tengok apa. P booth avent sebab nak beli teat. Utk yang natural,2biji rm24. Ok la,murah cket dari harga online. Angkat 4pcs.

Pastu pusing2 tengok carseat and stroller. Not much la yang ade. Kalo stroller,i memang ada dah yang i berkenan yang hamat. Aman tengok2 jugak stroller yang ade kt ctu. Nak yg bley lipat kecik,x berat sangat,x leceh nak bukak tutup,boleh reverse facing. Reverse facing tu penting for me sbb if hussein tido dalam tu,i lagi suke die ngadap i. Last2 pegi kat combi. Hahaha! My fave! I torn between spazio n miracle turn. Ramai sangat orang kat situ,tak boleh nak belek sangat. So, we olls blah. Pegi kedai combi dalam mid tuh. Rupenye same price dgn yg kt expo sbb exhibitor yg sm.heheheheh. pas pikir2, akhirnya dapat jugak kat Hussein spazio! Color light purple. Hussein relax je,tapi mak bapak die plak excited. Ngeeee. Lama kot dok timbang tara nak bli stroller baru untuk Hussein. Kira macam adiah besday la untuk Hussein. Rezeki dia,aminnnn. Pic xde sbb blom gune lagi. Later2 ya. Hehehehehe.

Oh ya,korang pernah nampak tak ada jual kat mana2 alas carseat. My SIL cakap nama dia coolie cover. Cover yang ade tu dah berbulu dah. I dok search online tak jumpa plak. Hurmmmm

posted from Bloggeroid

2 comments:

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers