my Friends

click2 laaaa

Wednesday, May 15, 2013

Hussein dan spazio

Assalam,

Semalam promise nak up pic stroller tu kan. Baru amek pic ni semalam.


First time Hussein test stroller ni kat kedai. Masa tu die nanges2 tak nak. Entah nape. Tapi bila dah beli,bawak balik umah,ok plak die. Takde nak meragam ke ape.



Ni gambar bile dah lipat. I tak try lagi tapi i rasa bonet kelisa muat kot. Super senang nak bukak and tutup. I gune sebelah tangan je macam dalam video demo dia.hehehehe. pastu dia punya hood tu memang boleh tutup abes sampai pemegang depan tu. Berguna la kalo anak tido tapi takmo kene ganggu ngan sekeliling. Cuma tengah pikir nak kne bli alas tambah tak. Tengok macam tak payah. Hurmmm

Harga dia RM959,lepas diskaun. I dok survey online,lebey kurang gitu jugak harga dia. Cuma bezanya kedai tu jauh atau dekat ngan kitorang la.

Dah dapat idaman ati. Pasni rasa2 macam nak cari carseat baru. Tapi,pikir2 lagi 2tahun nak tukar g booster seat dah. Hurmmm.

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. eh hussein and hannah sama stroller hehe. i beli kt parkson ou ms ade sale dpt dlm 950 jgk rasanya xigt dh hehe

    ReplyDelete
  2. Ni sebab berkenan tgk stroller hannah la ni. hikhikhik

    ReplyDelete
  3. Bagus...sebab sudah suntik pneumococol....hebat mama hussein cayalah!

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers