my Friends

click2 laaaa

Tuesday, April 2, 2013

Hussein's first haircut

Assalam semua,

31 Mac not just memorable to me but to Hussein as well. Why? Because from this handsome cheeky boy

To this!



Arghhhh! Mak die yang stress tengok. It was his first haircut since birth. His hair tak sama panjang because of cukur bantal. Tu yang kene potong pendek nih. Nak tengok Hussein happy ke tak masa tengah potong rambut?






Sedih tak?? I yang sedih. Lepas ni,takmo dah botak head like this. Lepas haircut, terus die nak suh i dukung. Takmo kat abah die sebab masa gunting,abah die yang dukung.

Now praying hard cepat la rambut Hussein grow before. Hopefully before his first birthday, dah panjang balik. Pasni,cakap la apa nak cakap. My son,i punya suka. Dah skool nanti dah takleh simpan rambut panjang.

P/s: Hussein nampak macam budak besar bila botak head camni

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Ayat tunggang langgang sebab kne delete here and therr. bloggeroid takleh publish byk gambar kot

    ReplyDelete
  2. ala botak pun comel apa haha

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers