my Friends

click2 laaaa

Wednesday, May 18, 2016

17 May 2016

Assalam,

Kenapa tarikh semalam eh? Sebab i ada terbaca kat satu blog nih, dia sarankan everyday snap a photo. Sekarang ni ramai yang pelupa dan tak aware dengan surroundings,termasuk la i. Hehehe

Jadi photo semalam yang i rasa interesting adalah photo bawah ni..

Kenapa dengan Lego nih? Ini adalah hasil kerja tangan Hussein. Memang dia buat sendiri. Dah lama dia tak main set yang ini sebab dah lama tak balik rumah. I memang suka kalo Hussein main Lego. Ye la, kena gunakan imaginasi macam mana nak buat kan? Sejak-sejak umur dah 4 tahun ni, dah pandai nak bukak buku instruction, baca dan tengok macam mana nak buat.

Tapi tu la, Lego ni ada pieces kecik2. Ada sekali tu, Hussein masukkan 1 piece dalam hidung dia! Ish budak nih. Sejak dari tu, semua Lego yang size kecik2 boleh main bila ada adult je. If not, main je la yang saiz Duplo tu.

Anyway, time to get back to work.

Have fun!

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers