my Friends

click2 laaaa

Thursday, May 19, 2016

18 to 19 May 2016

Assalam,

Apa pulak gambar untuk dua hari ni?

18 May 2016
Dapat gambar ni melalui whatsapp. Menangis tersedu sedan di pagi yang tak berapa nak pagi.


Nak tau kenapa? Al-kisahya my MIL panggil Hussein turun untuk breakfast. Saw him dah turun half way, tapi tak sampai2 bawah. Pergi tengok, rupanya tengah nangis sedih sorang2. Siap peluk my MIL. Rupanya sebab ni haaaa

credit: google

Apa benda nih? Ni charger untuk morpher power rangers. Benda alah yang kecik ni terjatuh bawah tangga. Terus sedih sedu sedan. Drama sangat ko kan nak? hehehehe. Eh, jap tau tak morpher tu rupa camna? Untuk yang tak tau, jangan risau. I pon kenal sebab budak kecik ni kipas susah mati power rangers. Ni ha morpher nya
credit: google
Tapi kan, budak ni kipas susah mati superheroes. Most of them, dia kenal. Tambah2 character dalam Avengers. Hehehe

19 May 2016
Yang ni pulak I snap pagi tadi, masa siap2 nak pegi keja. Comel sangat posing. Tengah nyenyak tido tuh

Terang benderang bilik ha sebab semalam I ngantuk sangat. Terus tertidur. Hussein tengah syok lagi layan citer dekat Iflix. Bad habit. Takleh amal selalu. Ntah pukul berapa dia tido. Tapi I rasa tak lama lepas I tertidur kot, sebab phone yang dia pakai tu pon, bateri dah nak abes.

Sejak dua menjak ni, budak kecik ni rajin amek buku, mintak orang bacakan. Tak sia2 la mak dia beli buku banyak2. Selama ni, buku tu kalo tak koyak, berhabuk tersimpan. Tapi, I perasan selalu dia nak buku English je. Kalau yang Melayu, dia macam tak fokus sangat. Entah kenapa. Tak faham ke? Kitorang cakap dengan dia, dwi bahasa, takde la English memanjang. Hurmmmm

Iklan jap, sapa2 nak order multivitamin Shaklee untuk budak, boleh la cari I. Ni memang favourite Hussein ni. Tak payah paksa2. Rasa grape nyum nyum!


Harga retail: RM 117.66

Tapi bulan ni tengah ada promotion. Maka contact la I . Konpem I bagi harga kasih sayang

Till then,

2 comments:

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers