my Friends

click2 laaaa

Friday, May 20, 2016

19 May 2016 - Hawk Eye in the making?

Assalam,

Siapa ni? Baby baru ke? Hahahaha! Taklaaaa..Ini Hussein la, 3 tahun lepas. Bagus betul FB sekarang, asyik dok remind apa post kita on the specific date. Gambar ni I post kat facebook 3 tahun lepas. Comel je dengan sleeping bag. 


Rasanya Hussein pakai sampai setahun lebih je. Bukan sebab tak muat, sebab dia dah pandai bukak sendiri! Dari selimut biasa, I tukar guna sleeping bag sebab budak ni asyik la dok tendang selimut tu. Memang sampai sekarang tak suka berselimut. Badan tu dahla tak berapa nak ada isi, boleh pulak takmo selimut.


Kan I dah cakap, budak ni memang die hard fan super hero. Ni, dia tengah berangan nak jadi Hawk Eye. Reti pulak Hawk Eye pakai baju melayu eh? Hahahahaha!!

Memang tersimpan dalam list angan2 mak nye ni ha, nak hantar dia pegi belajar archery. Tapi belum punya kesempatan. Sebab sekarang ni, weekend dia ada class playgroup dan mengaji. Tak nak la pack2 sangat. Dahla jumpa mak bapa pon weekend and malam2 je. Maybe tunggu dia besar sikit kot. Bila dah pergi taska, mungkin. Sebab taska kan weekdays, boleh la amek kelas lain masa weekend kan.

I belum survey pon sekolah dia. Ada a few place yang I nak p tengok tapi belum ada kesempatan waktu.

Bila tanya Hussein, nak pergi school tak? Mesti dia jawab “Hussein nak pergi dance school!”

Ko rasa? Huhuhuhu :D

Any suggestions untuk kindergarten area Kelana Jaya or Subang Jaya?

Till then,

3 comments:

  1. Small wonder! Hahaha real kids kat ss19 looks good. Visit je byk2 skolah, even if luar budget. Just to see and feel and talk to the people

    ReplyDelete
  2. Small wonder! Hahaha real kids kat ss19 looks good. Visit je byk2 skolah, even if luar budget. Just to see and feel and talk to the people

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers